19 september 2014
18:00

Varbergs GIF

Referat: Tofta Tigers Vit - Varbergs GIF

Det var ett stympat och skadedrabbat lag som med endast en avbytare åkte till Tofta ikväll för returmöte i P11 Serie A. Att Tofta är duktiga vet vi sedan tidigare då vi tog dom med knappa 6-5 hemma tidigare i år.

Matchen inleddes i ett högt tempo och det bjöds chanser år båda håll första minutrarna. Tofta, för aftonen utrustande med sina största killar, hade dock ett visst spelövertag och kunde spela in 1-0 efter 5 minuter. Hemmalaget fick in ett bra flyt i sitt passningsspel och det stressad oss mycket och med endast en avbytare blev vi ganska trötta. Tofta kunde under halvleken pilla in ytterligare 3 mål vilket de lyckade med redan under första kvarten.

I andra halvlek skärpte vi till oss lite och kunde få till lite bättre passningsspel. Vi hade dock många gånger inte riktigt turen på vår sida. Två mål fick vi till i andra halvlek och Tofta två med slutresutat 6-2 till hemmalaget.

Vi tvingas nu konstatera första förlusten i jämnårigserie på 3 år och gratulerar Tofta till den bedriften. Nu blickar vi framåt de sista matcherna och biter ihop!